Placeholder Image

Hei, saanko opastaa sinut luomaan eksellenssistäsi reseptin tai kaipaatko apua muutoksessa siirtyessäsi uuteen?  

Minusta kaikkein sykähdyttävintä tässä työssä on se, kun saan näyttää asiakkailleni polun siihen eksellenssiin, joka heillä jo on olemassa. Kuinka vähällä vaivalla olemassa olevat vahvuudet voikaan ottaa käyttöön. Se vaan on niin huippu-hienoa! 

Elämä koostuu erilaisista vainest, eikä aina ole se hetki, jolloin voi suoraan sukeltaa oman eksellenssin reseptä selvittelemään.

Aloitetaan siitä missä olet juuri nyt.

Kun elämä on turbulenttia.  

Kun eletään hektisiä tai kaoottisia aikoja, voi olla, että ainut mahdollinen asia, jonka voi tehdä, on luoda tila, jossa edes hetkeksi rentoutua, tasapainottua, tilan, jossa on helpompi hengittää tai vain tuntea tulevansa hoivatuksi.

Joskus systeemimme tarvitsee yksinkertaisesti apua, jotta kierrokset laskevat, jotta on mahdollista nähdä mikä on itselle sopivin seuraava askel. Joskus on myös ihan paikallaan vain hellittää hetkeksi ja vastaanottaa.

Voit halutessasi osallistua kanavointiin, joka perustuu reikin ja tietoisuusharjoitteiden pohjalle. Itselleni se on tuonut kokonaisvaltaisimman palautumisen ja myös hyvin lempeän tavan työstää omia asioita. Lempeällä, hoitavalla energialla keho-mieli rentoutuu ja palautuu. Levännyt keho ja levännyt mieli on kaiken hyvinvoinnin lähtökohta. 

Voit osallistua energiakanavointiin kuukausittain, tai vaikka jopa viikottain, jos haluat. Energia kulkeutuu aina sinne missä sitä eniten tarvitaan ja mahdollistaa solmujen avautumisen hyvin lempeällä ja tuskin havaittavalla tavalla. 

Haasteellisten aikojen tukena. 

Kun kykenet keskittymään ja kun sinulla riittää energiaa, ja kun olet halukas astumaan uuteen, on aika asettaa tavoitteita ja työskennellä tavoitteiden eteen. Käytät hyväksesi olemassa-olevia vahvuuksiasi ja taitojasi. Minun tehtäväni on toimia oppaanasi ja tukea sinua muutoksessa tai haasteellisten aikojen lävitse. Olen itse käynyt monenlaisten prässien lävitse ja kykenen ymmärtämään missä mennään ja voin   tukea tarvittavalla tavalla. Aina ei tarvitse jaksaa yksin tai hakata päätä seinään. On lupa käyttää tukea.

Paikallista todellinen eksellenssisi.

Me ihmiset kävelemme 95 prosenttia ajasta täysin autopilotilla. Se tarkoittaa, että olemme päivittäin tietoisia vain noin viidestä prosentista omista teoistamme ja päätöksistämme.

Kun opimme jonkin taidon, kun tulemme todella hyviksi, saavutamme eksellenssi-tason, me yleensä unohdamme, kuinka opimme sen. Emme välttämättä kiinnitä taitoomme mitään huomiota, koska se on meille niin normaalia. Kun kiinnitämme huomiota omaan eksellenssiimme hieman enemmän, kun jäljitämme mistä taitomme aivan millisekunnin tarkkuudella koostuu, voimme rakentaa taidostamme reseptin, joka sitten on mahdollista toistaa, muokata, jakaa ja hyödyntää laajemmin, kuten hyvät ruokareseptitkin.

Sinulla on onnistumisen ja eksellenssin malleja sisälläsi vaikka kuinka paljon. Joskus riittää pelkästään se, että kysyt intuitioltasi, mitä jo olemassaolevaa taitoasi voisit käyttää käsillä olevassa asiassa. – Meidän systeemillämme on tapana vastata tehtyihin kysymyksiin automaattisesti.  Ennen kuin huomaatkaan, palautuu olemassa oleva taito mieleesi, ja muistat miten sen opit. Onnistumisen malli voi siirtyä melkein itsestään käsillä olevaan aiheeseesi. 

Laajemmalle kaistalle? 

Kaikkein eniten tykkään siitä, että saan työskennellä yhdessä jonkun kanssa tai ryhmässä, jossa on hyvä, tukeva ilmapiiri. Yhdessä, hyvällä fiiliksellä tehdyllä yhteistyöllä kaikkien osallisten kapasiteetti laajenee eksponentiaalisti.  Tutkimusten mukaan ryhmässä, jossa vallitsee harmoninen resonannsi, osallistujat voivat vapaasti ilmaista itseään turvallisessa ja tukevassa ilmapiirissä, osallistujien aivojen välille muodostuu ikäänkuin sähköverkko –  ja kuten käy, kun useampi sähkkölamppu valaisee yhtä aikaa, valoa on yksinkertaisesti enemmän, ja jokaisen osallstujan omakin kapasiteetti kasvaa eksponentiaalisti. Suosittelen aina työskentelemään pareittain tai ryhmässä. Se auttaa ja tasoittaa tietämme eteenpäin. Toisten ihmisten eksellenssien tutkiminen ja haastatteleminen on myös inspiroiva tapa kehittyä samalla itse. Kun haastattelemme toisen taidoista, meillä on aina mahdollisuus oppia itse lisää.

Huomaatko sabotoivasi itse itseäsi?   

Oman itsensä sabotoiminen on kimurantti ilmiö. Joskus tarvitsisi toisen silmä- ja korvaparin huomatakseen mitä tapahtuu. Itsensä sabotoiminen tapahtuu joskus niin vaihvikaa, että se jää helposti huomaamatta. Ainakin minulle on käynyt niin monen monta kertaa. 

Silloin, kun projekti ei etene, tai työt jymähtävät paikalleen on hyvä pysähtyä
'havainnoimaan mistä oikeasti on kyse. 

Havainnoi ajatteluasi, reaktioitasi ja tunteitasi. Havainnoi kehosi impulsseja. Kyseenalaista ajattelusi. Omia ajatuksiaan ei kannata aina uskoa. Pysähdy, paikallista reaktio, tutki sitä ja tarpeen tullen prosessoi se ja tarkista mitä pitää tapahtua, jotta asiat sujuisivat jälleen jouhevasti. 

Toimin mielelläni oppaanasi matkallasi.

- Marja

 
 
 
 
 
Varaa ilmainen kartoitusaika tästä.

Olipa aiheesi oman eksellenssisi löytäminen, vahvuuksiesi aito hyödyntäminen, energian lisääminen tai muutosvaiheessa eteenpäin kulkeminen, autan sinua mielelläni. 

Mitä asiakkaat, kollegat  ja ystävät kertovat Marjasta...

Placeholder Image

Marjalla on poikkeuksellinen kyky olla läsnä niille ihmisille, joiden kanssa hän on tekemisissä. Kuunnellessaan hän  kykenee aina erottamaan olennaisen ja tärkeän. Tämä, suuri sydän sekä aito halu auttaa ihmisiä tuo esiin parhaat puolet jokaisesta, jonka kanssa hän on tekemisissä. 

– Seppo

Placeholder Image

Marjan supervoima on siinä, että hän saa toiset näkemään mikä heissä on hyvää.  Hän kuuntelee AIDOSTI. Hän on todella kärsivällinen ja luotettava. Hän olisi loistava johtaja, mutta sen sijaan hän on valinnut olla opas. Todellinen lahja.  

– Miina

Powered by Kajabi