Mistä noste ja inspiraatio, kun viimeisin tutkinto on tehty? 

Työssä oman tilisi suuruus määrittelee äänivaltasi, kuinka paljon voit vaikuttaa asioihin. Yrittäjänä motivaation ylläpitäminen on ensiarvoista, jotta jaksat tehdä työtäsi hyvällä sykkeellä pitkäjänteisesti. Tarvitset inspiraatiota ja sparrausta. 

- Ei huolta. Tässä minä voin auttaa sinua.

Kehitysnälkäiset opiskelukaverit ovat aiemmin tuoneet nostetta myös työelämään. Kun lopputyö on valmis, huomaat, että normaali arki iskee, eikä motivoituminen olekaan niin helppoa kuin ollessasi säännöllisesti yhteydessä samanhenkisiin "tukijoukkoihin". Olen koonnut palveluni vastaamaan tähän valmennus- ja sparraustarpeeseen.

Placeholder Image

Opi hyödyntämään osaamistasi 

Viimeisin tutkintosi on taskussa ja mietit mitä pitäisi opiskella seuraavaksi osataksesi tarpeeksi tai pitääksesi ajattelusi tuoreena. Haluat olla kilpailukykyinen ja ammattitaitoinen, jotta voit astua isompiin saappaisiin. Tai haluat pitää hyvän draivin yllä ja tiedät, että energian kohotukseen tarvitaan toisia ihmisiä. Sinulla on kehittymisen nälkä. 

Totuus on, ettet tarvitse enää uusia tutkintoja, vaan tukea ja opastusta, jotta voit johtaa itseäsi paremmin ja hyödyntää itseltäsi piilossa olevan potentiaalin paremmin. 

Varaa aikasi maksuttomaan puheluun, jossa selkiytämme oman uratilanteesi ja prioriteettisi juuri nyt, jotta voit täysin hyödyntää oman osaamisesi ja kykysi. Päädyimme sitten tekemään yheistyötä tai emme, autan sinua selkiyttämään suuntasi sekä seuraavat askeleesi, jotta voit kehittyä parhaaksi versioksi itsestäsi johtajana.

Jutellaan sinulle parhaasta vaihtoehdosta: varaa aikasi tästä.
Placeholder Image

1:1 - Kun haluat kehittyä ja kasvattaa liiketoimintaasi 

Mietit mitä seuraavaksi: 

Kaipaat jotain, mutta et ole aivan varma mitä. Pitäisikö jatkaa tässä työssä tai hyväksyä tarjous toisaalta?

Yksikään liiketoiminta ei voi kehittyä johtajansa johtamistaitoja edemmäs. 

Työsi ei voi kehittyä omien itsejohtamisen taitojesi ohi, etkä sinä voi kehittyä itsejohtamisen kykykyjäsi edemmäs johtajana. 

Itsensä johtamisen kyvyt ovat kaiken lähtökohta, a ja o. 

Pitäisikö opiskella vielä yksi tutkinto lisää?

Kun työskentelemme 1:1, saat selkeyden nykytilanteeseesi, asetat itsellesi sopivimmat tavoitteet sekä luot askeleet tavoitteisiisi.  Kirkastat itsellesi mikä on tärkeätä, olennaista ja merkityksellistä: mitä haluat. Kun oleellinen on selvillä, tavoite muuttuu todeksi helposti ja sujuvasti. 

Yksilöcoacauksessa saat: 

  1. selkeyden nykytilaasi
  2. työstät tielläsi olevat esteet 
  3. luot itsellesi kartan, jonka avulla siirryt pakertamisesta innostavaan uraan tai yrittäjänä työhösi.
  4. otat itsejohtamisen keinot haltuun   

Varaa ilmainen kartoitusaika. Selvitetään mikä on sinulle paras vaihtoehto.  

Päädyimme sitten tekemään yheistyötä tai emme, autan sinua selkiyttämään suuntasi sekä näkemään seuraavat askeleesi, jotta voit kehittyä parhaaksi versioksi itsestäsi johtajana.

Käydään tilanteesi läpi: varaa maksuton kartoitusaika tästä.
Placeholder Image

Mastermind-ryhmä antaa nostetta

Mastermind-ryhmä sopii sinulle, joka taivallat uralla ilman selkeää määränpäätä ja olet alkanut miettiä oletko koskaan saanut mitään hyvää aikaan. Saat Mastermind-ryhmästä uutta inspiraatiota, sparrausta ja suuntaa.

Mastermind-ryhmässä pääset palauttamaan tuoreeseen muistiin omat taitosi ja tuoreuttamaan ajatteluasi toisten kehityshakuisten ryhmän jäsenten kanssa. Lisäopintojen aikainen inspiroiva ilmapiiri on taas saavutettavissasi ja saat ryhmän sparrauksen sekä eri alojen osaajien perspektiivin – ne parhaat palat opiskelusta alojensa vahvojen ammattilaisten kanssa. Luomme yhdessä uusia uria käyttäen neurotieteen toimivimpia menetelmiä.

Miksi Mastermind-ryhmä on niin tehokas?  

Mastermind-yhmässä kaikki haluavat kehittyä ja kehittää itseään sekä työtään eteenpäin. Ryhmän tuki ja valmennuksen sisältö rikastavat omaa ajattelua ja tuovat sen kaivatun nosteen, joka jatkokoulutuksessa on. Ryhmässä työskentely on helpoin tapa nousta seuraavalle tasolle.

Tutkijat ovat todistaneet, että ryhmässä, jossa ilmapiiri on hyvä ja jossa jokainen kokee tulevansa kuulluksi, arvostetuksi ja tuetuksi ja jokainen uskaltaa ilmaista itseään, osallitujien aivojen välille muodostuu sähköverkon omaisia yhteyksiä. Vaikutus on samanoloinen,  jos huone valaistaan lukuisilla lampuilla samanikaisesti – yhtäkkiä on tavattoman kirkasta! Näin käy myös ryhmässä: sekä ryhmän että sen jästenten kapasiteetti kasvaa eksponentiaalisti. 

Suosittelen Mastermind-ryhmässä työskentelimistä kenelle tahansa. 

Varaa ilmainen 30 minuutin ura-konsultointiaikasi, jotta saat selkiyttä siitä mikä on sinulle paras vaihtoehto.

Päädyimme sitten tekemään yheistyötä tai emme, autan sinua selkiyttämään suuntasi sekä seuraavat askeleesi, jotta voit kehittyä parhaaksi versioksi itsestäsi johtajana.

Varaa maksuton aika tästä: Kartoitetaan olisiko tämä sinulle sopiva vaihtoehto.

Mitä asiakkaat, kollegat  ja ystävät kertovat Marjasta

Placeholder Image

Marjalla on poikkeuksellinen kyky olla läsnä niille ihmisille, joiden kanssa hän on tekemisissä. Kuunnellessaan hän  kykenee aina erottamaan olennaisen ja tärkeän. Tämä, suuri sydän sekä aito halu auttaa ihmisiä tuo esiin parhaat puolet jokaisesta, jonka kanssa hän on tekemisissä. 

– Seppo

Placeholder Image

Marjan supervoima on siinä, että hän saa toiset näkemään mikä heissä on hyvää.  Hän kuuntelee AIDOSTI. Hän on todella kärsivällinen ja luotettava. Hän olisi loistava johtaja, mutta sen sijaan hän on valinnut olla opas. Todellinen lahja.  

– Miina

Powered by Kajabi