Polku Sinun eksellenssiisi
Polku Sinun eksellenssiisi
Placeholder Image

 SINULLA ON OIKEUS INSPIROITUA TYÖSTÄSI

AUTAN SINUA LÖYTÄMÄÄN SELKEÄT ASKELEET HYVÄÄN SYKKEESEEN OMALLA URALLASI.

 SINULLA ON OIKEUS VOIDA HYVIN TYÖSSÄSI

AUTAN SINUA LÖYTÄMÄÄN SELKEÄT ASKELEET TYYDYTTÄVÄÄN JA INSPIROIVAAN TYÖHÖN,

KUN NYKYINEN EI ENÄÄ ANNA MITÄÄN TAI KUN ET VAIN ENÄÄ SOVI VANHAAN.

ALOITA TÄSTÄ
Placeholder Image

Muutama sana omasta polustani

Kun työ ottaa enemmän kuin antaa, kun LinkedInin profiilin päivittäminen ei tuo ratkaisua. Jokin ratkaisu on tehtävä, muttet tiedä mitä tai mihin suuntaan:

Tässä minä voin auttaa sinua.

Kaksi vuotta sitten myin toisen liiketoiminnoistani ja halusin antaa itselleni kunnon palautumisajan. Samalla halusin miettiä mikä oma sydänsyyni työssä on.

Tuona aikana coachasin vain joitakin vanhoja asiakkaitani ja tein muutamia koulutuksia.

Viime vuoden kuluessa palaset alkoivat asettua paikoilleen ja huomasin, että minulle MIKSI on sama vuonna 2020 kuin se oli 18 vuotta sitten, kun päätin jättää B-to-B alueen ja siirtyä yksityisyrittäjäksi.

Placeholder Image
Placeholder Image

Missioni on edelleen auttaa ihmisiä voimaan hyvin työssään. 

Monille jatkuva kouluttautuminen työssä on tätä päivää. Nyt tarvitaan ennen kaikkea itsensä johtamisen taitoja osaamisen taitojen rinnalla.

Tuntuuko sinusta, että

  • haluaisit nopeammin eteenpäin urallasi, mutta tuntuu, että asiat etenevät liian hitaasti
  • oletko ollut alalla pienen ikuisuuden ja tiedät kaiken: miten ihmeessä säilyttää tuoreus omassa ajattelussa? Sitä tarvitaan koko ajan enemmän. 
  • miten kohtaat toisten huolet ja pelot, entä omasi? Empatiataidot itseä ja toisia kohtaan ovat jatkuvasti muuttuvassa taloudessa  ensiarvoiset. 
  • siedätkö epätietoisuutta? Resilienssikyvyn lisääminen kaipaa toisinaan ulkopuolista perspektiiviä.
Placeholder Image

Haluatko tuntea tekeväsi inspiroivaa työtä, joka tuntuu omalta?

Kun kaipaat tukea ja konkreettista suunnitelmaa miten tästä eteenpäin, luodaan suunta ja selkeät askeleet uuteen suuntaasi.

Valmennukseni selkeyttää ajatuksia, avaa eteenpäin siirtymisen esteitä ja löydät sen omimman alueesi, jolla työnteko on iloa. 

Kuljen kanssasi muutoksen haasteelliset vaiheet. Olen itse kulkenut saman polun useita kertoja, toimin mielelläni oppaanasi. 

Onko sinulla kysymyksiä? Varaa kartoitusaika, luodaan sinulle polku uuteen.

Lämpimin terveisin,

Marja 

Varaa aika 30-minuutin ilmaiseen kartoitukseen.
Placeholder Image
Placeholder Image

Marja on kokenut hyvinvoinin ammattilainen, joka toimii oppaanasi kun haluat nostaa omaa osaamistasi enemmän näkyville, kun haluat laajemman kaistan osaamistasi käyttöön, siirtyä eteenpäin tai löytää sisäistä selkeyttä. Ennen kaikkea Marja auttaa jokaista nostamaan omat todelliset vahvuutensa ja taitonsa , eksellenssinsä, näkyville ja käyttöön. 

Hän rakastaa nostaa ihmississä esiin näiden vahvuutensa sekä niiden rakenteen, sekä auttaa asiakkaitaan oivaltamaan, kuinka saada vahvuudet käyttöön omaksi hyväksi tai jaettavaksi muille.  

Hän on innoissaan joka ainoan asiakkaansa lahjakkuudesta sekä vahvuuksista, ja hänelle se on se juttu: tuoda jokaisen oma eksellenssi näkyville ja käyttöön itse kunkin oman hyvinvoinnin lisäämiseksi. 

Kuka Marja?
Placeholder Image

No business can grow past your level of self-leadership

Placeholder Image

Emme usein todella tiedosta eksellenssiämme. Kun kiinnitämme huomiomme automaattisiin taitoihimme, potentiaalimme tulee näkyväksi. Parasta on, että sitä on kaikissa meissä - ja se on täydellistä sellaisenaan. 

Oma ideologiani on tuoda jokaisen piilossa olevat ominaisuudet esiin. Ne ovat tiedostamaton voimavaramme, joka kaikessa hiljaisuudessa huolehtii onnistumisistamme ja menestyksestämme. 

Online-kurssini videot, äänitteet ja harjoitukset auttamat sinua paljastamaan oman hiljaisen tieto-taitosi, eksellenssisi sekä hyödyntämään sitä työssäsi tehokkaasti. 

Mieti millaisia uusia mahdollisuuksia tuokaan ongelmien sijaan tutkia onnistumisia: uudenlainen pohja kehittymiselle sekä itsensä toteuttamiselle.

Varaa ilmainen kartoitusaikasi tästä.
Placeholder Image

Tuntuuko, että elät läpi muutosvaihetta?

Muutos tuo vanhasta luopumista, epävarmuutta, mutta myös paljon mahdollisuuksia. Joskus voi kaivata tukea tai sparrausta, kun vauhti on kova, eikä suunta selvä tai energia on vähissä. Voin tukea sinua muutoksessasi. Varaa aika coachaukseen.

30 minuutin ilmaisen kartoituspuhelun aikana voimme keskustella tilanteestasi ja miten voisin tukea sinua. 

 

Varaa ilmainen kartoitusaika Marjalta

Mitä asiakkaat, kollegat  ja ystävät kertovat Marjasta...

Placeholder Image

 

'Olet vahva. Et kova, mutta vahva. Pidät kiinni kannastasi, etkä ole kenenkään johdateltavissa tai harjaanjohdettavissa. Kukaan ei voi manipuloida sinua. Luulen, että vahvuutesi tulee siitä, että intuitiivisesti tiedät mikä on totta. Seisot vahvasti omilla jaloillasi ja juuresi ovat syvällä äiti maassa. Sinulla on vahva yhteys luontoon, niin ylös kuin alas. Jostain tähän nousee sana: Lähetti. 

Olet vahva, suoraselkäinen, rehellinen ja luotettava - sitä kaikkea sinä olet.' 

- Anne

Placeholder Image

'Marjalla on taito luoda turvallinen, lempeä ilmapiiri, jossa hän intuitiivisesti ja herkin vaistoin ohjaten antaa sinun tutkia ja ratkoa asiaasi. Hän on loistava esimerkki ihmisestä joka elää kuten opettaa. Hän elää elämäänsä täydesti ja todeksi. Olen onneksas, että hän on ystäväni ja kollegani. Toivoisin vain, että tapaisimme useammin!'

– Clare

Powered by Kajabi