Polku Sinun eksellenssiisi
Polku Sinun eksellenssiisi

 SINULLA ON OIKEUS VOIDA HYVIN TYÖSSÄSI

AUTAN SINUA LÖYTÄMÄÄN SELKEÄT ASKELEET TYYDYTTÄVÄÄN JA INSPIROIVAAN TYÖHÖN,

KUN NYKYINEN EI ENÄÄ ANNA MITÄÄN TAI KUN ET VAIN ENÄÄ SOVI VANHAAN.

 

 

 

ALOITA TÄSTÄ

 SINULLA ON OIKEUS VOIDA HYVIN TYÖSSÄSI

AUTAN SINUA LÖYTÄMÄÄN SELKEÄT ASKELEET TYYDYTTÄVÄÄN JA INSPIROIVAAN TYÖHÖN,

KUN NYKYINEN EI ENÄÄ ANNA MITÄÄN TAI KUN ET VAIN ENÄÄ SOVI VANHAAN.

ALOITA TÄSTÄ
Placeholder Image

 

 

 

 

 

 

Kun työ ottaa enemmän kuin antaa, kun LinkedInin profiilin päivittäminen ei tuo ratkaisua. Jokin ratkaisu on tehtävä, muttet tiedä mitä tai mihin suuntaan:

Tässä minä voin auttaa sinua.

Kaksi vuotta sitten myin toisen liiketoiminnoistani ja halusin antaa itselleni kunnon palautumisajan. Samalla halusin miettiä mikä oma sydänsyyni työssä on.

Tuona aikana coachasin vain joitakin vanhoja asiakkaitani ja tein muutamia koulutuksia.

Viime vuoden kuluessa palaset alkoivat asettua paikoilleen ja huomasin, että minulle MIKSI on sama vuonna 2020 kuin se oli 18 vuotta sitten, kun päätin jättää B-to-B alueen ja siirtyä yksityisyrittäjäksi.

 

Placeholder Image

Missioni on edelleen auttaa jokaista voimaan hyvin työssään, olipa työ sitten toisen palveluksessa tai yrittäjänä.

Nyt olen haastatellut paljon ihmisiä ja todennut, että monet eivät voi hyvin. Paineet ovat kovat ja on huoli työn jatkuvuudesta.

Tuntuu, ettei työ anna mitään, vaan kuluttaa. Moni miettii työpaikan tai alan vaihtoa ja yrittäjyyttä. Kaivataan selkeyttä, tukea sekä konkreettisia askelmerkkejä uuteen.

Tuntuuko sinusta, että

  • nykyinen työsi ei enää sovi sinulle- täytyy olla jotain muuta, muttet keksi mitä
  • jos jäät, näivetyt ammatillisesti
  • joku ratkaisu pitää tehdä, pian on liian myöhäistä vaihtaa työpaikkaa tai uraa

Haluatko sinä ura-kriisistä ulos ja tehdä energisoivaa, inspiroivaa työtä, joka tuntuu omalta?

Kun kaipaat tukea ja konkreettista suunnitelmaa miten tästä eteenpäin, luodaan suunta ja selkeät askeleet uudelle urallesi.

Valmennukseni selkeyttää ajatuksia, avaa eteenpäin siirtymisen esteitä ja löydät sen omimman alueesi, jolla työnteko on iloa. 

Kuljen kanssasi muutoksen haasteelliset vaiheet. Olen itse kulkenut saman polun useita kertoja, toimin mielelläni oppaanasi. 

Onko sinulla kysymyksiä? Varaa kartoitusaika, luodaan sinulle turvallinen polku siirtyä uuteen.

Lämpimin terveisin,

Marja 

Kuka Marja?
Placeholder Image
Placeholder Image

Marja on kokenut hyvinvoinin ammattilainen, joka toimii oppaanasi kun haluat nostaa omaa osaamistasi enemmän näkyville, kun haluat laajemman kaistan osaamistasi käyttöön, siirtyä eteenpäin tai löytää sisäistä selkeyttä. Ennen kaikkea Marja auttaa jokaista nostamaan omat todelliset vahvuutensa ja taitonsa , eksellenssinsä, näkyville ja käyttöön. 

Hän rakastaa nostaa ihmississä esiin näiden vahvuutensa sekä niiden rakenteen, sekä auttaa asiakkaitaan oivaltamaan, kuinka saada vahvuudet käyttöön omaksi hyväksi tai jaettavaksi muille.  

Hän on innoissaan joka ainoan asiakkaansa lahjakkuudesta sekä vahvuuksista, ja hänelle se on se juttu: tuoda jokaisen oma eksellenssi näkyville ja käyttöön itse kunkin oman hyvinvoinnin lisäämiseksi. 

Kuka Marja?
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image

Kuka?

Lue lisää Marjasta.

Placeholder Image

Kirjat

Marja on kirjoittanut viisi kirjaa, jotka kaikki pohtivat omasta näkökulmastaan ihmisenä kasvamisen tematiikkaa. Lue lisää kirjoista.

Placeholder Image

Videot

Marja kertoo työstään sekä aihealueista, joita usein käsitellään asiakkaiden kanssa. Hän kertoo myös lempiaiheestaan Eksellenssi-koodin avaamisesta näkyväksi. 

Placeholder Image

Suurimman osan aikaa emme ole tietoisia todellisesta eksellenssistämme, mutta kun alamme tiedostaa taitojemme rakenteen, meille avautuu aivan uudenlaiset  mahdollisuudet, uusi olemisen taso... ja siinä se salaisuus piileekin. Se on jo olemassa - ei mitään korjattavaa, parannettavaa tai fiksattavaa. - vaan ihan täydellistä sellaisenaan. 

Online-kurssini videot, äänitteet ja harjoitukset auttamat sinua paljastamaan esiin omat vahvuutesi.
Mieti millaisia uusia mahdollisuuksia tuokaan se, että ongelmien sijaan tutkitaan onnistumisia: uudenlainen pohja ja suunta kehittymiselle sekä itsensä toteuttamiselle. Oman elämänsä todeksi elämiselle. 
The Excellence Code -verkkokurssi
Placeholder Image

Tuntuuko, että elät läpi muutosvaihetta?

Muutos tuo vanhasta luopumista, epävarmuutta, mutta myös paljon mahdollisuuksia. Joskus voi kaivata tukea tai sparrausta, kun vauhti on kova, eikä suunta selvä tai energia on vähissä. Voin tukea sinua muutoksessasi. Varaa aika coachaukseen. 15 minuutin ilmaisen kartoituspuhelun aikana voimme keskustella tilanteestasi ja miten voisin tukea sinua. 

 

Varaa puhelinaikasi Marjalta

Mitä asiakkaat, kollegat  ja ystävät kertovat Marjasta...

Placeholder Image

 

'Olet vahva. Et kova, mutta vahva. Pidät kiinni kannastasi, etkä ole kenenkään johdateltavissa tai harjaanjohdettavissa. Kukaan ei voi manipuloida sinua. Luulen, että vahvuutesi tulee siitä, että intuitiivisesti tiedät mikä on totta. Seisot vahvasti omilla jaloillasi ja juuresi ovat syvällä äiti maassa. Sinulla on vahva yhteys luontoon, niin ylös kuin alas. Jostain tähän nousee sana: Lähetti. 

Olet vahva, suoraselkäinen, rehellinen ja luotettava - sitä kaikkea sinä olet.' 

- Anne

Placeholder Image

'Marjalla on taito luoda turvallinen, lempeä ilmapiiri, jossa hän intuitiivisesti ja herkin vaistoin ohjaten antaa sinun tutkia ja ratkoa asiaasi. Hän on loistava esimerkki ihmisestä joka elää kuten opettaa. Hän elää elämäänsä täydesti ja todeksi. Olen onneksas, että hän on ystäväni ja kollegani. Toivoisin vain, että tapaisimme useammin!'

– Clare

Powered by Kajabi