€99,00 EUR

An account already exists with this email address. Is this you?

Sign in

9. - 10.6. Onnistumisen reseptit INTENSIIVI, rajoitettu määrä

Kurssi auttaa sinua löytämään hyvän elämän menestystekijät sisältäsi ja rakentamaan oman Onnistumisen tarinasi

Viikonlopun aikana oivallat omat onnistumisen reseptisi sekä ilon ja nautinnon lähteesi. Kun löydät sisältäsi sen mikä on jo ainutlaatuista, saat lisää virtaa. Teet itsellesi parempia valintoja helposti työssä ja vapaalla.

Kurssin aikana teet itsellesi suunnitelman, jonka avulla sinun on helppo saada se, mitä oikeasti haluat. -Ei hätää, jos et vielä tiedä. Sekin selkeytyy intensiivin aikana. 

Aikataulu: 

pe klo 15-20

la klo 10-17

Tapa: Zoomissa

Saat osallistumisvahvistuksen ilmoittauduttuasi kurssille ja osallistumislinkin sekä kurssia koskevaa käytännön tietoa muutamaa päivää ennen kurssia.

Tervetuloa mukaan!

Lähetä minulle laskutuspyyntö ja laskun saajan tiedot. Saat laskun sähköpostiisi. Lähetä ilmoittautuminen ja laskutuspyyntö tästä.

Siirry kotisivulleni tästä.

 

Kurssipalautteita:

Luottamus omiin kykyihin, parempi itsetunto ”Tuli luottavainen olo, että asiat järjestyvät. Huomaan, että voin olla paljon ylpeämpi siitä mitä olen saanut aikaan. Kyse on siitä, että uskaltaa onnistua, antaa itselleen luvan onnistua ja uskaltaa tehdä sitä, missä on hyvä.  Olen hyvä, luotan ja uskon itseeni! Harjoitukset ovat alkaneet kulkea mukanani, näyttää suuntaa ja pitää minut hyvässä flow’ssa.” ”Kolme viikkoa hiljaisen tiedon harjoitusten jälkeen minut valittiin uuteen työhön,  josta en osannut vielä edes unelmoida. Nyt ei ole enää väliä toteutuuko jokin unelma juuri tiettyyn aikaan. Luotan, että asiat sujuvat ja unelmat toteutuvat oikeaan aikaan.” -Joni Lappalainen, toimitusjohtaja

Joni Lappalainen

Positiivinen draivi, suunnan selkeys Olin kulkenut päämäärättömästi sumussa useita kuukausia. Keskusteluiden ja harjoitusten aikana huomasin, kuinka paljon hyviä asioita olin saanut aikaan. Olin tehnyt todella paljon hyviä päätöksiä ja ottanut oikeita askeleita, joita en ollut edes rekisteröinyt. Vanhat itseäni rajoittavat uskomukset hävisivät. Sain takaisin itseluottamukseni, uskon kykyihini sekä itsearvostukseni. Motivoidun jälleen kuten urani alussa." - Jarmo Poukkula, toimitusjohtaja

Jarmo Poukkula