Tervetuloa parhaalta maistuva työ ja elämä!

Coachaus - luo hyvistä resepteistä Onnistumistarinasi

Voit oikeasti saada inspiroivan ja omalta tuntuvan työn. Autan sinua matkallasi siihen. Sinun ei vielä tarvitse tietää mitä se on. Ajatuksesi selkiytyvät ja pääset irti jumeista. Löydät omimman alueesi, jolla työnteko on iloa. Olet arvostettu ja hyväksytty omana itsenäsi, juuri sellaisena kuin olet. Olet itsellesi sopivassa paikassa. Miltä kuulostaa? 

Kuljen kanssasi muutoksen haasteelliset vaiheet. Olen kulkenut tätä polkua uudelleen ja uudelleen, toimin mielelläni oppaanasi. Selvitetään millaiset supervoimat sisälläsi piilevät. Mitkä taidoistasi olet sivuuttanut. Aloitetaanko heti? 

Placeholder Image

Coachauksessa löydät hiljaisena taustalla vaikuttavan tietotaitosi ja itsellesi aidosti merkitykselliset asiat. Palautat mieleesi mistä saat iloa työssäsi ja mitä rakastat. Silloin toivomasi polku löytää sinut. Valmennuksenin avulla saat sen mitä kaipaat. Sisälläsi on valtava tieto- ja taitopankki, jota olet kerryttänyt syntymästäsi asti. Alat tunnistaa omien lahjojesi kirjon ja merkityksen työllesi. Löydät sisältäsi omat Onnistumisen reseptisi, ne jotka toimivat sinulla parhaiten. Alat ymmärtää kuinka uniikki yksilö olet. Sinua on vain yksi. Alat nähdä  mahdollisuuksia, joita et ennen huomannut. Uskallat tarttua niihin. Coachauksen tuloksena työsi voi alkaa tukea muuta elämääsi, eikä päinvastoin.

Placeholder Image

Sinä riität: innostu  osaamisestasi 

Viimeisin tutkintosi on taskussa ja mietit mitä pitäisi opiskella seuraavaksi osataksesi tarpeeksi tai pitääksesi ajattelusi tuoreena. Haluat olla kilpailukykyinen ja ammattitaitoinen, jotta voit astua isompiin saappaisiin. Haluat pitää hyvän draivin yllä ja tiedät, että energian kohotukseen tarvitaan toisia ihmisiä. Sinulla on kehittymisen nälkä. 

Et tarvitse uusia tutkintoja, vaan keinoja johtaa itseäsi paremmin ja tunnistaa selkeämmin itsellesi olennainen: ilon lähteet ja merkitykselliset asiat, sekä laajempi osaamisen kirjosi, johon et yleensä kiinnitä ollenkaan huomiota.

Kun työskentelemme kasvokkain, saat selkeyden nykytilanteeseesi, asetat itsellesi sopivimmat tavoitteet sekä luot askeleet tavoitteisiisi. Kirkastat itsellesi mikä on tärkeätä, olennaista ja merkityksellistä: mitä haluat. Kun oleellinen on selvillä, tavoite muuttuu todeksi helposti ja sujuvasti.

Yksilöcoachauksessa

  1. saat selkeyden nykytilaasi
  2. työstät tielläsi olevat esteet
  3. luot itsellesi kartan, jonka avulla siirryt pakertamisesta innostavaan uraan tai yrittäjänä työhösi
  4. otat itsejohtamisen keinot haltuun

Coachauksessa selkiytämme tilanteesi ja suuntasi sekä seuraavat askeleesi, jotta voit kehittyä mahtavimmaksi versioksi itsestäsi. Alat luonnostaan tehdä itsellesi parempia valintoja.

Varaa ilmainen kartoitusaika. Selvitetään mikä on sinulle paras vaihtoehto.

Päädyimme sitten tekemään yheistyötä tai emme, autan sinua selkiyttämään suuntasi sekä näkemään seuraavat askeleesi, jotta voit kehittyä upeimmaksi versioksi itsestäsi urallasi.

1 x Yksilövalmennus, 1 h

60 min. online valmennus

165,00 € (sis.alv.)

Kun haluat kehittyä ja kasvattaa liiketoimintaasi 

Mietit mitä seuraavaksi

Kaipaat jotain, mutta et ole aivan varma mitä. Pitäisikö jatkaa tässä työssä tai hyväksyä tarjous toisaalta? Yksikään liiketoiminta ei voi kehittyä johtajansa johtamistaitoja pidemmälle. Työsi ei voi kehittyä omien itsejohtamisen taitojesi ohi, etkä sinä voi kehittyä itsejohtamisen kykyjäsi edemmäs johtajana. 

Pitäisikö opiskella vielä yksi tutkinto lisää?

Kun työskentelemme 1:1, saat selkeyden nykytilanteeseesi, asetat itsellesi sopivimmat tavoitteet sekä luot askeleet tavoitteisiisi. Kirkastat itsellesi mikä on tärkeätä, olennaista ja merkityksellistä: mitä haluat. Kun oleellinen on selvillä, tavoite muuttuu todeksi helposti ja sujuvasti. 

Yksilöcoachauksessa

  1. saat selkeyden nykytilaasi
  2. työstät tielläsi olevat esteet 
  3. luot itsellesi kartan, jonka avulla siirryt pakertamisesta innostavaan uraan tai yrittäjänä työhösi
  4. otat itsejohtamisen keinot haltuun   

Varaa ilmainen kartoitusaika. Selvitetään mikä on sinulle paras vaihtoehto juuri nyt.  

Placeholder Image
VARAA maksuton kartoitusaika tästä

Mitä asiakkaat kertovat Marjasta

Placeholder Image

Marjalla on poikkeuksellinen kyky olla läsnä niille ihmisille, joiden kanssa hän on tekemisissä. Kuunnellessaan hän  kykenee aina erottamaan olennaisen ja tärkeän. Tämä, suuri sydän sekä aito halu auttaa ihmisiä tuo esiin parhaat puolet jokaisesta, jonka kanssa hän on tekemisissä. 

– Seppo

Placeholder Image

Marjan supervoima on siinä, että hän saa toiset näkemään mikä heissä on hyvää.  Hän kuuntelee AIDOSTI. Hän on todella kärsivällinen ja luotettava. Hän olisi loistava johtaja, mutta sen sijaan hän on valinnut olla opas. Todellinen lahja.  

– Miina

Powered by Kajabi