Placeholder Image

Kirjani

 Uusin kirjani ONNISTUMISEN RESEPTIT ilmestyi 24.8.2022

 Voit tilata sen tästä!

Hinta: 26,50 (+postikulut 3,00) 
Kirja on tilattavissa myös verkkokaupoista, kirjakaupoista sekä kirjastoista.
Placeholder Image

ONNISTUMISEN RESEPTIT

Sinä olet jo täydellinen. Sinussa on kaikki! Kuulostaa kliseeltä, mutta Onnistumisen reseptit -kirja osoittaa todeksi sen, että sinun ei tarvitse tuunata, fiksata ja parannella itseäsi ollaksesi riittävä, arvostettu ja tärkeä, tai saavuttaaksesi itseäsi tyydyttävän aseman.

Hyvän elämän menestystekijöitä valottava kirja etenee seikkailuasenteella ja toimii oppaana työelämässä tarpoville itsensä johtajille, jotka etsivät keinoja tehdä itselleen hyviä valintoja ennakoimattomasti muuttuvassa ympäristössä. Se on syvällinen, lempeä ja silti kevyellä otteella kirjoitettu tietokirja. Teos on myös uniikki opas kaikille niille, jotka työn ja elämän risteyskohdissa haluavat voida hyvin, innostua ja motivoitua sekä löytää itselleen sopivimman tasapainon.

Kirja johdattaa lukijan omien onnistumisreseptiensä arkistoon. Meillä kaikilla on omat uniikit erityislahjamme, joita ei ole muilla. Kirja auttaa lukijaa tunnistamaan supertaitonsa, eksellenssin koodinsa ja ottamaan ne käyttöön. Lukumatkasi varrella saat vahvistusta ja selkeät välineet  tehdä itsellesi sopivimpia valintoja. Parhaat valinnat tuottavat hyvinvointia, iloa, nautintoa ja oman näköistä, täyteläistä elämää.

Tämä on erilainen self-help -kirja. Onnistumisen reseptit on kirjoitettu kiinnostavalla tavalla tarinaksi, ja se ymmärtää lempeästi jokaista yksilöä ainutkertaisine ominaisuuksineen. Se johdattaa lukijansa havaitsemaan mahdollisuudet, joista hän ei ole ollut aiemmin tietoinen. Kaikki haluamasi on joka hetki käden ulottuvilla - ja vielä lähempänä. Onnistumisen reseptit antaa selkeät harjoitukset, jotka auttavat ottamaan omat menestystekijät käyttöön ja muokkaamaan itselle parhaalta maistuvan elämän. 

Onnistumisen reseptit on helppolukuinen ja mainiosti sulateltava, vaikka se on syvällinen ja monikerroksinen itsekehityskirja. Sisällöstä voi ammentaa pidempään itsetuntemuksen polkua kulkenut yhtä lailla kuin noviisi. Käytännönläheisyyttä lisäävät harjoitukset sekä lukuisat tapauskertomukset, joista voit lukijana löytää yhteneväisyyksiä omalla polullasi. Onnistumisen reseptit on oppaasi ja matkakumppanisi siinä kohdassa, jossa nyt olet. 

11 päivää Andeilla

Koiviston kolmas runoteos on saanut kieliasun myös englanniksi v. 2020. Kirja on aiemmin julkaistu suomeksi Basam Oy:n kustantamana v. 2015. 

Runoteoksessa kuljetaan Perun maaseudun vehreiden laaksojen ja kuivien ylänköjen halki. Lukija tempaistaan mukaan henkiselle matkalle, joka johtaa ylös Machu Picchun vuoren rinteitä, kuun pintaa muistuttavan erämaan poikki ja edelleen Titicacajärven salaisuuksien äärelle. Runoissa piirtyvät elävästi näkyviin muinaisen inkakulttuurin tuhansia vuosia vanhat voimapaikat, asujamimistot ja viljelyssmaat. Andien voimallinen luonto ja avara maisema luovat itseään ja omia rajojaan etsiville kulkijoille ainutlaatuiset puitteet muuttua ja uudistua, kasvaa ihmisinä. Keskustelukumppanina ja haastajana runoissa esiintyy mystinen šamaani, Mallku. 

Placeholder image
Marja Koiviston kirjoittama kirja 11 päivää Andeilla.
Placeholder Image

Kysymyksiä omasta tiestä

Tässä kirjassaan Marja pohtii uudelle, tuntemattomalle tielle astumisen teemoja sekä omien unelmien vastaanottamista. Onko meillä todella sisäinen lupa kaikkeen siihen hyvään, jota elämä meille voisi tarjota? Millä tavoin estämme itseämme saamasta sen sijaan että antaisimme asioiden virrata vapaasti? 

Mietteitä hetkessä

Mietteitä hetkessä on Marja Koiviston ensimmäinen runoteos, joka pohtii kasvun kysymyksiä, olemisen muotoja, vapautta, iloa ja rakkautta.

Placeholder Image
Placeholder Image

MINÄTYÖ

Maailma muuttuu nopeasti. Työ muuttuu aineellisesta aineettomaksi, käsistä korvien väliin. Varmuus muuttuu epätietoisuudeksi, ennalta tietäminen läsnäoloksi, erilaisuus häiriöstä voimavaraksi, terapia omaksi kasvuksi, tiedon merkitys oivalluksen mahdollistamiseksi. Määräämisen sijaan tuotannon tekijäksi tulee autenttinen vuorovaikutus. Tunteiden syrjään siirtäminen ja hallinta muuttuvat sallimiseksi, järkevyys henkilökohtaisuudeksi. Sääntöjen ja vakauden sijaan on jo kauan sitten siirrytty jatkuvaan muutokseen ja luovuuteen. Voiman sijaan tulee virtaus, vertikaalisuuden sijaan horisontaalisuus.

Tässä kirjassa, sekä edellisessä, ITSEstään-kirjassa Veli-Matti Toivonen ja Marja Koivisto ovat tutkineet, miten ihmisten työ ja elämä ovat muuttuneet. He ovat mallittaneet, minkälaisilla ajattelu- ja toimintatavoilla uudessa työssä ja elämässä voi pärjätä ja onnistua. Minän kasvua ja kehitystä tukevassa NLP-kirjassa mukana on paljon hyviä, käytännöllisiä harjoituksia.

ITSEstään

ITSEstään on kirja oman kasvun flowsta. Kun tuotanto ja kulutus muuttuivat aineellisista aineettomiksi, koko työelämä ja työn tekemisen tapa muuttuivat.

Hiukan kärjistäen voi sanoa, että mikään, mitä vanhempamme meille opettivat, ei enää päde.

Elämässä navigoimisen säännöt ovat muuttuneet toisenlaisiksi kuin mitä ne olivat tehdasteollisuuteen perustuneessa maailmassa.

NLP-kouluttajat Veli-Matti Toivonen ja Marja Koivisto ovat jo pitkään mallittaneet niitä ajattelu- ja toimintatapoja, joita uudenlaisessa työssä ja elämässä tarvitaan.

Placeholder Image

"Saavumme luonnon muovaamalle ulokkeelle. Alas kilometrien matka, taivaaseen esteetön näköala. 

Tulkaa reunalle, šamaani sanoo, levittäkää kätenne. Antakaa tuulen ottaa kaikki turha, se, mitä ette enää tarvitse."

- 11 päivää Andeilla, Marja Koivisto
Powered by Kajabi