Polku eksellenssiisi – verkkokurssi
Polku eksellenssiisi – verkkokurssi
Placeholder Image

 INSPIROIDU OSAAMISESTASI, INNOSTU TYÖSTÄSI

Autan sinut positiiviseen muutokseen urallasi omaa hiljaista tieto-taitoasi hyödyntäen

Placeholder Image

Pari sanaa omasta polustani

Kun työ ottaa enemmän kuin antaa, kun LinkedInin profiilin päivittäminen ei tuo ratkaisua. Jokin ratkaisu on tehtävä, muttet tiedä mitä tai mihin suuntaan:

Tässä minä voin auttaa sinua. Coachaan ja koulutan asiaikkaitani: 

  • 1:1 coachaukset
  • Positiivisen uramuutoksen Mastermind -ryhmät
  • Hiljaisen tieto-taidon "Eksellenssin Koodi" - valmennukset ja luennot 

Tuttu tunne: jotain uutta, mutta mitä. Joskus se uusi onkin se mikä sai sinut syttymään alunpitäenkin. Tarvitaan vain ehkä uusi perspektiivi, tai jonkin olemassa olevan hilaisen tieto-taidon esiin nostaminen.

Myytyäni toisen liiketoiminnoistani muutama vuosi sitten otin omaa aikaa, sillä halusin miettiä rauhassa, mikä sydänsyyni työssä on.

Tuolloin coachasin vain joitakin vanhoja asiakkaitani ja tein muutamia koulutuksia.

Pikkuhiljaa palaset asettuivat paikoilleen ja tajusin, että minulle miksi on sama nyt kuin se oli liki 20 vuotta sitten, kun päätin ryhtyä yksityisyrittäjäksi.

Placeholder Image
Placeholder Image

Missioni on auttaa ihmisiä voimaan hyvin työssään. 

Monille jatkuva kouluttautuminen työssä on tätä päivää. Nykyään työelämässä tarvitaan ennen kaikkea itsensä johtamisen taitoja osaamisen taitojen rinnalla.

Meillä on valtava määrä hiljaista tieto-taitoa, jota kutsun eksellenssiksi.

Tuntuuko sinusta, että

  • haluaisit nopeammin eteenpäin urallasi, mutta samalla tuntuu, että asiat etenevät liian hitaasti?
  • olet ollut alalla pienen ikuisuuden ja tiedät kaiken? Miten ihmeessä säilyttää tuoreus omassa ajattelussa? Sitä tarvitaan koko ajan enemmän.

Me emme käytä hiljaista tieto-taitoamme hyväksi. Olemme tietoisia vain 5 %:sta arjen päätöksiämme. Loput 95 valinnoistamme ja päätöksistämme teemme autopilotilla. 

Helppo tapa tehdä iteslle hyviä valintoja ja rakentaa helposti itselle sopiva uran ja elämän kombinaatio, on käyttää jo olemassa olevia onnistumisen reseptejään, omaa hiljaista tieto-taitoaan hyväksi.

Autan sinua löytämään piilossa olevan eksellenssisi, ja muuttamaan sen urapolullesi hyvien valintojen kompassiksi sekä positiiviseksi voimavaraksi.

Placeholder Image
Kyllä: ryhdytään hommiin
Kartoitetaan ensin tilanteesi: Varaa maksuton kartoitusaika
Placeholder Image

Löydä inspiroivan ja omalta tuntuvan työn pariin 

Palveluni auttavat sinua, kun kaipaat tukea ja konkreettista suunnitelmaa ja selkeitä askeleita miten tästä eteenpäin.

Valmennukseni selkeyttää ajatuksia, avaa eteenpäin siirtymisen esteitä ja löydät sen omimman alueesi, jolla työnteko on iloa. Kuljen kanssasi muutoksen haasteelliset vaiheet. Olen itse kulkenut saman polun useita kertoja, toimin mielelläni oppaanasi. 

Onko sinulla kysymyksiä? Varaa kartoitusaika, luodaan yhdessä sinulle polku uuteen!

Lämpimin terveisin,

Marja 

Katso coachaus- ja koulutusvaihtoehdot tästä
Placeholder Image
Placeholder Image

Marja on kokenut hyvinvoinin ammattilainen, joka toimii oppaanasi kun haluat nostaa omaa osaamistasi enemmän näkyville, kun haluat laajemman kaistan osaamistasi käyttöön, siirtyä eteenpäin tai löytää sisäistä selkeyttä. Ennen kaikkea Marja auttaa jokaista nostamaan omat todelliset vahvuutensa ja taitonsa , eksellenssinsä, näkyville ja käyttöön. 

Hän rakastaa nostaa ihmississä esiin näiden vahvuutensa sekä niiden rakenteen, sekä auttaa asiakkaitaan oivaltamaan, kuinka saada vahvuudet käyttöön omaksi hyväksi tai jaettavaksi muille.  

Hän on innoissaan joka ainoan asiakkaansa lahjakkuudesta sekä vahvuuksista, ja hänelle se on se juttu: tuoda jokaisen oma eksellenssi näkyville ja käyttöön itse kunkin oman hyvinvoinnin lisäämiseksi. 

Kuka Marja?
Placeholder Image

No business can grow past your level of self-leadership

Placeholder Image

Emme usein tiedosta todellista eksellenssiämme. Kun kiinnitämme huomiomme hiljaiseen tieto-taitoomme, potentiaalimme tulee näkyväksi. Parasta on, että sitä on kaikissa meissä – ja se on täydellistä sellaisenaan. 

Oma ideologiani on tuoda jokaisen piilossa olevat ominaisuudet esiin. Ne ovat tiedostamaton voimavaramme, joka kaikessa hiljaisuudessa huolehtii onnistumisistamme ja menestyksestämme. 

The Excellence Code -verkkokurssin videot, äänitteet ja harjoitukset auttavat sinua paljastamaan oman hiljaisen tietotaitosi, eksellenssisi sekä hyödyntämään sitä työssäsi tehokkaasti. 

Mieti millaisia uusia mahdollisuuksia tuokaan ongelmien sijaan tutkia onnistumisia: uudenlainen pohja kehittymiselle sekä itsensä toteuttamiselle!

LUE LISÄÄ: Verkkokurssi ja sinun eksellenssi-taitosi
Placeholder Image

Tuntuuko, että elät muutosvaihetta?

Muutos tuo vanhasta luopumista, epävarmuutta, mutta myös paljon mahdollisuuksia. Joskus voi kaivata tukea tai sparrausta, kun vauhti on kova, eikä suunta selvä tai energia on vähissä. Voin tukea sinua muutoksessasi. Varaa aika coachaukseen.

Maksuttoman kartoituspuhelun aikana voimme keskustella tilanteestasi ja miten minä voin tukea sinua positiiviseen muutokseen urallasi.

 

Varaa ilmainen kartoitusaikasi tästä
Ryhdytään heti töihin: katso vaihtoehdot tästä

Mitä asiakkaat, kollegat  ja ystävät kertovat Marjasta

Placeholder Image

 

'Tiedät intuitiivisesti mikä on totta. Seisot vahvasti omilla jaloillasi ja juuresi ovat syvällä maassa. Sinulla on vahva yhteys luontoon, niin ylös kuin alas. Jostain tähän nousee sana: Lähetti. 

Olet vahva, suoraselkäinen, rehellinen ja luotettava - sitä kaikkea sinä olet.' 

- Anne

Placeholder Image

'Marjalla on taito luoda turvallinen, lempeä ilmapiiri, jossa hän intuitiivisesti ja herkin vaistoin ohjaten antaa sinun tutkia ja ratkoa asiaasi. Hän on loistava esimerkki ihmisestä joka elää kuten opettaa. Hän elää elämäänsä täydesti ja todeksi. Olen onneksas, että hän on ystäväni ja kollegani.'

– Clare

Powered by Kajabi