Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image

Kuka Marja?

Autan asiakkaitani saamaan itselleen parhaan työelämän. Intohimoni on auttaa ihmisiä löytämään ilo ja merkitys elämään myös työssä. Olen koulutukseltani eMBA ja KTK. Coachaus, valmennus- ja koulutuspuolella olen kouluttautunut useilla eri alueilla, kuten Non-Personal-Awareness, NLP, Mindfulness ja The Journey -menetelmä, joka on tunnetraumojen purkuun tarkoitettu menetelmä. Olen toiminut yrittäjänä 20 vuoden ajan. Olen kouluttanut satoja asiakkaitani löytämään omasta itsestään vahvuudet, joiden avulla saadaan aikaan oman näköinen ja omien arvojen mukainen työelämä. Tuhansien ihmisten konsultointi hyvinvointiin liittyvissä asioissa on kehittänyt herkkyyttä nähdä mitä tarvitaan, jotta itse kullekin sopivin olotila ja elämä löytyy. 

Paras työelämä löytyy kun omat Onnistumisen reseptit otetaan käyttöön

Usein asiakkaani kaipaavat jotain uutta, mutta eivät näe kaikkia mahdollisuuksia. Näin oli itsellänikin vuonna 2002, jolloin päädyin tekemään urahyppäykseni kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin puolelle. Omien vahvuuksien ja ominaisuuksien tutkiskelu kesti systemaattisesti puolisen vuotta. Sitä edelsi parin vuoden epämääräinen kaipuu uuteen.

Lopputulos oli pieni yllätys, vaikkakin jälkikäteen katsottuna kehitysaskeleet näyttävät hyvin loogisilta jo paljon ennen kuin tietoisesti ymmärsin mikä voisi olla "minun juttuni". 

Tämä työ on aina maistunut parhaalta! Mitä enemmän opin, sitä uteliaammaksi tulen. Saan valtavasti iloa asiakkaitteni onnistumisista! Sinun onnistumisesi on minun prioriteettini numero 1. Sinä olet tärkein.

Opintoja ja koulutuksia ammattitaitoni rakennusaineina:

 • eMBA, Jyväskylän Yliopisto
 • KTK, Jyväskylän Yliopisto
 • Reiki Master
 • Mindfulness työssä -ohjaaja
 • Non-Personal-Awareness (NPA) -kouluttaja ja coach
 • NLP (Neuro Linguistic Programming) Trainer ja Practitioner
 • NLP Master Coach
 • Qigong ohjaajakurssi (Sensei Tsumura & Kauko Uusoksa)
 • Conscious Coach (Conscious Company Ltd.)
 • Visionary Leadership Training (Conscious Company Ltd.)
 • The Journey Practitioner (Tunnetyöskentelyohjaaja)
 • The Journey Presenter Suomessa (2010-2014), Brandon Baysin, menetelmän kehittäjän kutsuma kouluttaja 
 • The School, Work by Byron Katie
 • Silva-menetelmä, perusopinnot
 • Luontaistuoteneuvoja

Opastan sinut käyttämään omaa keho-mieli-tunteet-systeemiäsi ja Onnistumisen reseptejäsi  jolloin syntyy luonnostaan parempia valintoja. 

Lue lisää palveluistani
Marja Koivisto hymyilee onnellisena katsoen kameraan.

 

Sydänsyyni

Sydänsyyni ja missioni on auttaa jokaista voimaan hyvin ja inspiroitumaan työstään sekä tekemään parempia valintoja itselleen ja tunnistamaan omat terveet rajansa.

Työssä tarvitaan tänä päivänä entistä enemmän taidollisen osaamisen lisäksi itsensä johtamisen kykyjä, oman ainutlaatuisuuden löytämistä. Sehän ei ole niin helppoa, koska olemme tottuneet pienestä lähtien kurottamaan ulkoa annettuihin kriteereihin ja seuraamaan vahvuuksiamme saamamme palautteen pohjalta. Siksi on niin tärkeää katsoa itsen sisälle ja löytää ne ainutlaatuiset ominaisuudet, joista sinä rakennut. Sinä olet uniikki ja juuri sinun ominaisuuksiasi tarvitaan. Toista samanlaista ei ole, etkä ole korvattavissa. 

Myös työelämä on tarkoitettu nautittavaksi ja se nautinto kuuluu meille kaikille. 

Ensin pitää vain tiedostaa mistä oma, parhaalta maistuva työelämä koostuu. Siis tuumasta toimeen. Lähetä viesti, niin katsotaan yhdessä miten voin tukea sinua matkallasi.

Lämpimin terveisin, 

Marja

Marja Koivisto innostuneena kädet ylhäällä ilmassa vaalean taustan edessä.

Selkeys on avain oikeaan toimintaan. Tarkista mitä kuuluu sinun työelämällesi: Aloita tästä, lataa itsellesi ilmainen Energiapyramidi-työkirja ja tee tehtävät. Saat selkeyttä nykytilanteeseesi.

Mitä asiakkaat kertovat Marjasta...

Placeholder Image

"Marjalla on pistämätön intuitio ja hänellä on kyky "vainuta" jos jokin ei ole kohdallaan, kun hän fasilitoi asiakastaan. Excellence Code -kurssi on nerokas! Marjan kanssa saat jumisi auki ja hän auttaa sinut, kuten on auttanut minutkin, nousemaan seuraavalle tasolle.

😀 xx

- Joel Young, Trainer for Coaches, NPA Process Creator

 

Placeholder Image

Näet samantien ihmiset sellaisina kuin he sisimmässään ovat ja kykenet auttamaan heitä olemaan paras versio itsestään ja elämään omaa elämäänsä täydesti. 

- Marko Korg

Powered by Kajabi