Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image

Kuka Marja?

Marja on kokenut kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ammattilainen, joka auttaa asiakkaitaan kehittymisen polulla, kun halutaan laajentaa taitoja ja perspektiiviä seuraavalle tasolle, eteenpäin, tai kun halutaan selkeittä olemassa olevaan tilaan.

Ennen Marja korostaa ja puhuu jokaisen omasta eksellenssi-koodista, jokaisen olemassaolevista taidoista, jotka hän haluaa auttaa nostamaan tietoiseen mieleemme ja hyödyntämään jo olemassa olevaa erinomaisuuttamme. Me olemme kaikki hyviä jossain!  

Marjan juttu on tuoda näkyväksi jokaisen omat vahvuudet, jotta niiden avulla voidaan helposti ja vähällä vaivalla lisätä omaa hyvinvointia. 

"Jokaisella mistä on keho-mielemme kätköissä oma eksellenssi-koodimme, ja useimmiten se on piilossa jopa meiltä itseltämme. Kun tulemme tietoisiksi omasta eksellenssistämme, mesteritaidoistamme ja vahvuuksistamme, pääsemme käsiksi hiljaiseen tieto-taitoomme, josta emme tavallisesti ole tietoisia, koska se on meille niin normaalia, ettemme kiinnitä siihen mitään huomiota.  

Tulemme tietoiseksi taitomme rakenteesta, kun alamme kiinnittää siihen huomiota, haastatella ja tutkia sitä millisekunnin tarkkuudella. Silloin alamme myös tiedostaa selkeästi mistä taitomme oikeasti koostuu, kuinka 'teemme' sen. 

Kykenemme jäljittämään ja avaamaan tuon taidon reseptiksi ja reseptistä hyödymme itse, kun siirrämme sen omminaisuudet eri taito-alueelle ja hyödyntää siellä. Meidän on myös helppo opettaa tai jakaa taitomme eteenpäin toisille, kun kykenemme tekemään taidostamme reseptin.

Meidän on helpompi oppia toisten ihmisten mestarillisia ominaisuuksia tai taitoja, kun alamme tiedostaa miten taitojen reseptejä haastatellaan ja rakennetaan. Voimme helpommin vaihtaa hiljaista tietoa keskenämme, kun tiedämme, kuinka se saadaan näkyväksi. Tiedon vaihtaminen ja jakaminen taas lisää kaikkien jakamiseen osallistuvien potentiaalia ekspontentiaalisti.

Tämä on loistava innovaatiotyön perusta!" 

Lue lisää

Aloita tästä ja lataa itsellesi ilmainen Energiapyramidi työkirja. 

Mitä asiakkaat, kollegat  ja ystävät kertovat Marjasta...

Placeholder Image

No, sinulla on PALJON eksellenssejä! Sinun intuits on ilmiömäinen, ja kykysi 'vainuta' jos joku ei ole aivan kohdillaan, kun fasilitoit ihmisiä. Sinun mallitustyösi on nerokasta! Sinulla on kirjoittamisen taito. Ja sinä saat 'paskan ulos' ihmisestä. Sinä energisoit ja inspiroit ihmiset eteenpäin uudelle tasolle. 😀 xx

- Joel

Placeholder Image

Sinun supervoimasi on, että näet samantien ihmiset sellaisina kuin he sisimmässään ovat ja kykenet auttamaan heitä olemaan paras versio itsestään ja elämään omaa elämäänsä täydesti. 

- Marko

Powered by Kajabi