Energy at Work® tarina

Placeholder Image

Miksi Energy at Work® -valmennus syntyi?

Olen vuosien varrella opiskellut erilaisia itsensä johtamisen menetelmiä ja kouluttanut useita niistä. Yksikään suuntaus tai menetelmä yksistään ei tuo kattavaa ratkaisua työelämän muutoskohtiin tai  henkilökohtaisen kasvun transformaatiovaiheessa oleville. Eri aikakaudet näyttävät synnyttävän erilaisia menetelmiä. Olemme siirtymässä nopeampiin, vaivattomampiin ja lempeämpiin oman elämän työstämisen keinoihin. Pääsemme tavoitteisiimme helpommin ja joustavammin. Siitä kuvaa myös Energia-sana valmennukseni otsakkeessa. Pieni sysäys riittää. Rakastan keinoja, jotka eivät vaadi valtavia ponnistuksia, ovat tehokkaita ja samalla lempeitä. Sellaisista, ja energian luonteeseen pohjautuvista taustaoletuksista, koostuu Energy at Work®.

Muutos ja tietotulvan lisääntyminen on normaalia, mutta rasittaa tasapainoon pyrkivää ja uhkia skannaavaa keho-mieli-tunteet-systeemiämme. Tarvitsemme uudenlaisia keinoja, jotta voimme elää ja työskennellä  hyvillä mielin. Halusin koota helposti omaksuttavan koosteen taitoja ja harjoitteita, joita tarvitset parhaalta maistuvaan työelämään 

 • voidaksesi hyvin paineisissakin tilanteissa
 • tehdäksesi itsellesi parhaita päätöksiä helposti 
 • kyetäksesi tietotulvan keskellä havaitsemaan oleellisen helposti 
 • kyetäksesi hyödyntämään keho-mieli-tunteet systeemissäsi olevaa hiljaista tietoa systemaattisesti
 • saadaksesi itsellesi sellaisen työuran, joka on juuri sinulle paras
 • voidaksesi tunnistaa  ainutlaatuisuutesi ja hiljaiset vahvuutesi sekä oman eksellenssisi

Autan sinua astumaan esiin ja elämään sellaista työelämää, jota rakastat, josta oikeasti nautit. 

Olen ottanut erilaiset elämäntilanteet ja tarpeet huomioon kehittäessäni konseptiani. Toimin oppaanasi parhaaseen työelämään sinulle parhaiten sopivin keinoin.  Energy at Work® käsittää:

 1. 1:1 coachaukset
 2. Verkkokurssin, jossa pääset selvittämään omat hiljaiset vahvuutesi, ja avaamaan polkusi tukkeena olevat jumit, jotta löydät hiljaisen vahvuutesi ja saat sen mitä toivot.
 3. Kirjan, jonka nimi on "Löydä hiljainen vahvuutesi." -Hiljaisen tiedon ja eksellenssin polku parhaisiin valintoihin 
 4. Energy at Work® teemakoulutukset 
 5. Energy at Work® ohjaajakoulutus, 6 kk (15 opintopistettä)
 6. Luennot tilauksesta ryhmille ja organisaatioille, esimerkiksi "Hiljainen tieto hyötykäyttöön työssä." ja "Avaa ajattelun jumeja Ei-henkilökohtaisen ajattelun keinoin." "Hyvä, paha - ihana muutos." 

Ensimmäinen askel on pysähtyä ja tulla tietoiseksi siitä, mitä haluat ja millaisia hiljaiset vahvuutesi ovat. Ne ovat niitä todellisia supertaitojasi ja voimiasi, joissa olet niin erinomainen, että toimit huomaamattasi, 'vasemmalla kädellä'. Olen kehittänyt Energy at Work® -valmennuksen, jotta voisit löytää sisältäsi helposti juuri ne ominaisuudet, joita tarvitset jotta voit löytää itsellesi sopivimman uran ja kehittyä mahtavimmaksi versioksi itsestäsi. 

Autan sinua mielelläni vastaanottamaan parasta. Ota yhteyttä, niin löydämme sinulle sopivan etenemisvaihtoehdon yhdessä. Varaa maksuton kartoitusaika oheisesta linkistä. Kartoituskeskustelu ei sido sinua mihinkään. 

Tehdään työelämästä ja muutoksesta helppoa ja lempeää, sellaista, josta oikeasti nautit ja jota rakastat.

Katso Coachausvaihtoehdot

Energy at Work® -coachaukset, valmennukset ja luennot

Valmennuksessa pysähdyt ja löydät hiljaisena uinuvan tietotaitosi sekä merkitykselliset asiat, jolloin myös toivomasi polku löytää sinut. Energy at Work® -valmennuksen avulla löydät sisäiset motivaation lähteesi uudelleen. Saat lisää iloa työelämääsi! Sisälläsi on valtava tieto- ja taitopankki, jota olet kerryttänyt syntymästäsi asti. Alat tunnistaa omien lahjojesi kirjon ja merkityksen työllesi sekä sen, mitä ainutlaatuisuutesi on. Oivallustesi ansiosta näet uusia mahdollisuuksia ja työ voi alkaa tukea muuta elämääsi, eikä päinvastoin.

Varaa kartoitusaika tästä

Mitä asiakkaat kertovat Marjasta

Placeholder Image

Marjalla on poikkeuksellinen kyky olla läsnä niille ihmisille, joiden kanssa hän on tekemisissä. Kuunnellessaan hän  kykenee aina erottamaan olennaisen ja tärkeän. Tämä, suuri sydän sekä aito halu auttaa ihmisiä tuo esiin parhaat puolet jokaisesta, jonka kanssa hän on tekemisissä. 

– Seppo

Placeholder Image

Marjan supervoima on siinä, että hän saa toiset näkemään mikä heissä on hyvää.  Hän kuuntelee AIDOSTI. Hän on todella kärsivällinen ja luotettava. Hän olisi loistava johtaja, mutta sen sijaan hän on valinnut olla opas. Todellinen lahja.  

– Miina

Powered by Kajabi