KYLLÄ: Ilmoittaudun mukaan

Haluan oman Onnistumisen tarinani todeksi nyt! 

Päivät      pe 24.11. - la 25.11.
Ajat           pe klo 15-20 ja la 10-17
Tapa          Zoomissa
Hinta        197,-/aikaisen varaajan hinta (299,- normaali hinta)    

Nappaa aikaisen varaajan etu 3.11. mennessä ja ilmoittaudu alla olevasta linkistä:

ILMOITTAUDU TÄSTÄ!

Onnistumisen reseptejä ole hyvä!  

Ihan kiva työ, ura, koti ja muutenkin näyttää hyvältä, paitsi. Päällepäin mukava kuvio ei tunnukaan sisältä yhtä hyvältä. Jotain puuttuu, etkä ehkä ihan tarkalleen tiedä mitä. 

Tämä viikonlopun kurssi on sinulle! Löydät itsellesi sopivimman suunnan ja teet suunnitelman, kuinka kulkea eteenpäin, niin että toivomastasi muutoksesta tulee totta! 

Todelliset muutokset uralla eivät synny, jos sinulta puuttuu selkeys ja suunnitelma. 

Autan sinua rakentamaan oman polkusi: löydät Onnistumisen reseptisi, ja rakennat niistä suunnitelman Onnistumisen tarinaasi. 

Marja Koivisto näpyttelee läppärillä työhuoneessaan.

Intensiivillä oivallat onnistumisen reseptisi, inspiroidut osaamisestasi ja näet mahdollisuutesi uusin silmin. Saat lisää virtaa, kun löydät piilossa olevat vahvuutesi. Itseluottamuksesi kasvaa. Teet itsellesi  parempia valintoja työssä ja vapaalla. Kurssin aikana luot suunnitelman, jonka avulla saat helposti sen, mitä oikeasti haluat. -Ei hätää, jos et vielä tiedä. Sekin selkiytyy viikonlopun aikana.

Vesipisara putoaa vihreän kasviston ympäröivään veteen.
Placeholder Image

Asiakkaat kiittävät

"Marjalla on pistämätön intuitio ja hänellä on kyky "vainuta" jos jokin ei ole kohdallaan, kun hän fasilitoi asiakastaan. Onnistumisen reseptit -kurssi on nerokas! Marjan kanssa saat jumisi auki ja hän auttaa sinut, kuten on auttanut minutkin, nousemaan seuraavalle tasolle. - Joel Young, Coachien kouluttaja, NPA-prosessin kehittäjä

Luulin, että en osaa puskea tavoitteita kohden, kunnes tajusin, että oma taitoni, antaa hyvien asioiden tipahtaa syliin, kun niitä tarvitsen, on aivan yhtä hyvä kuin "go-getter" ominaisuus. Itse asiassa, se on paljon vaivattomampi tapa saavuttaa tavoitteet. - Miina Karske

Me kaikki olemme hyviä ja erinomaisia jossain. Hiljaiset vahvuutesi nousevat esiin ja voit alkaa elää elämääsi todeksi työssä ja vapaalla. Kurssilaiset raportoivat itsetunnon vahvistuvan, kun löytää itsestä uusia ominaisuuksia. Elämä on rikkaampaa, kun se on oikeasti itselle sopivaa. 

Asiakkaiden kokemuksia

Olin kulkenut päämäärättömästi sumussa useita kuukausia ennen Marjan kurssia. Kurssin aikana huomasin, kuinka paljon hyviä asioita olin saanut aikaan, kuinka oikeaan osuneita päätöksiä olin tehnyt. Olin tehnyt todella paljon hyviä päätöksiä ja ottanut oikeita askeleita, joita en ollut edes rekisteröinyt. Vanhat itseäni rajoittavat uskomukset hävisivät. Sain takaisin itseluottamukseni, uskon kykyihini sekä itse-arvostukseni. Motivoidun jälleen kuten urani alussa." - Jarmo Poukkula, Toimitusjohtaja

Vahvuuksista hyvien asioiden lumipalloefekti

"Vahvuuksieni rakenteen oppiminen aiheutti hyvien asioiden lumipalloefektin! 
Kun Marjan kurssilla kiinnitin huomioni vahvuuksiini, ja todella syvennyin avaamaan hiljaista tietotaitoani näkyväksi, tajusin mikä oli omien onnistumisteni salaisuus! Kun tajusin mistä oli kyse, kykenin tuomaan taitojani vielä vahvemmin esiin. Samalla opin näkemään tiimini jäsenten vahvuudet uudella tavalla. Innostus ja tulokset sen kun kasvoivat. 

Me kaikki pistimme vahvuutemme ja sydämemme työhön aivan uudella tavalla. Koko tiimi nosti tasoaan huimasti: nyt me olemme kaikki innoissamme ja onnellisia saadessamme palvella asiakkaitamme. Meidät koetaan ystävällisinä ja helposti lähestyttävinä, olipa kyseessä mikä tahansa asia." - Anne, yrittäjä

"Myyntimme kasvoi 20% kun tajusin vahvuuteni aivan uudella tavalla Onnistumisen reseptit -kurssilla ja kun opin välittämään saman koko tiimille." - Asiakas

-

Luulin, etten osaa puskea tavoitteita kohti, kunnes tajusin, että oma taitoni, antaa hyvien asioiden tipahtaa syliin, kun niitä tarvitsen, on aivan yhtä hyvä kuin "go-getter" ominaisuus. Itse asiassa, se on paljon vaivattomampi tapa saavuttaa tavoitteet. - Miina Karske

"Löydä hyvän elämän menestystekijät sisältäsi ja siirrä ne arkeesi." 

Onnistumisen reseptit intensiivikurssi

Onnistumisen reseptit intensiivillä hyvät reseptisi muuttuvat omaksi Onnistumisen tarinaksesi. 

Onnistumisen reseptit -intensiivillä keskitymme hiljaisiin vahvuuksiimme, mestarillisiin taitoihimme ja eksellenssiimme sekä siihen, miten viet Onnistumisen reseptit käytäntöön. Teet suunnitelman, jota sinun on helppo seurata.

Löydät Onnistumisen reseptisi, ne joihin et normaalisti osaa kiinnittää huomiota. Ne, joita tarvitset juuri nyt. 

Jäljität taitosi rakenteen ja opit hyödyntämään sitä työssäsi ja elämässä muutenkin. 

Luot Hyvien valintojen kompassisi. Se auttaa sinua tekemään vaivatta itsellesi sopivimpia valintoja.

1. Onnistumisen reseptit -kirja

Saat lahjaksi uutuuskirjani, joka tarjoaa taustatietoa onnistumisen resepteistä, kuinka jäljittää omaa eksellenssiäsi sekä inspiroivia tapauskertomuksia: mitä muut ovat löytäneet, millaisia heidän 'reseptinsä' ovat ja mitä he saavuttivat Onnistumisen reseptien avulla. Se on apuvälineesi matkalla Omaan onnistumistarinaasi.

2. Saat selkeyttä nykytilanteeseesi ja luot itsellesi hyvien valintojen kompassin, jonka avulla sinun on helpompi päättää mikä suunta on sinulle oikea.

Pysähdymme huomaamaan hiljaiset vahvuutesi, taitosi ja arvosi, sekä sen mistä nautit ja mikä tuo sinulle iloa.

Kaiken lähtökohta on ensin selkeyttää nykytilasi: missä olet juuri nyt? Analysoimme lähtötilanteesi, jotta voimme määrittää toivomasi tavoitetilan aikajanallasi.

Erinomaisimmat taitomme ovat usein meille itsellemme niin automaattisia, että ne ovat kuin "toinen ihomme". Teemme tai ratkomme asioita aivan huomaamattamme, vasemmalla kädellä. Löydät taitojasi vähintään kolmelta osa-alueelta:  

  • Henkilökohtaiselta 
  • Työstä
  • Sosiaalisista suhteista

Me kaikki olemme hyviä jossain kaikilla näillä alueilla. Tällä kurssilla löydämme taitoja jokaiselta osa-alueelta. 

3. Kurssin jälkeen sinun on jatkossa helppo eri tilanteissa todeta se selvittää itsellesi, mistä sisimmässäsi nautit ja mikä todellisuudessa inspiroi sinua, sekä keinot jäljittää onnistumisesi reseptit.  

Verkkokurssin materiaali  johdattaa sinut jäljittämään helposti 'kadoksissa' olleet ominaisuutesi sekä taitojesi reseptit. Ne jäävät vapaasti käyttöösi kurssin jälkeen. 

4. Harjoitukset

Kurssin jokaisessa osiossa saat tehtäväksesi opastetut harjoitukset. Osioihin liittyy sekä video että kirjalliset ohjeet harjoituksiin. Voit tulostaa tai tallentaa ne halutessasi koneellesi.

Neutraalia havainnointia käsittelevässä osiossa mukana oleva harjoitus löytyy myös äänitteenä. Se opastaa sinut keskittyneeseen läsnäolon ja neutraalin havainnoinnin tilaan. Neutraali havainnointi on tärkein väline ja taito, kun alat jäljittää olemassa olevaa hiljaista tietotaitoasi. Neutraali havainnointi on ennakko-oletuksista ja agendasta vapaata havainnointia, havainnointia "tyhjällä päällä". Havainnoidessamme neutraalisti, annamme alitajunnallemme ja systeemillemme mahdollisuuden nostaa pintaan ja näkyväksi syvällä olevaa hiljaista osaamistamme.

5. Onnistumisen reseptit sekä Hyvien valintojen kompassi 

Tämän kurssin tuloksena rakennat onnistumisiesi reseptin sekä luot itsellesi kompassin, joka auttaa sinua oman elämäsi valintakohdissa. 

Hinta

197,- (sis.alv) aikaisen varaajan etu, voimassa 3.11. asti

299,- (sis.alv) normaali hinta, voimassa 26.8. alkaen

15.-16.9.2023 INTENSIIVI - ILMOITTAUDU TÄSTÄ!

Helppoja keinoja päästä jumeista 

Meillä kaikilla on sisäisiä jumeja ja esteitä, joiden vuoksi emme tunnista vahvuuksiamme. Ne saattavat estää hahmottamasta omia vahvuuksiamme ja eksellenssiämme.

Jotkut meistä ovat oppineet olemaan vaatimattomia. Joitakin meistä on kielletty kehumasta itseämme tai ylpeilemästä taidoillamme. Syväopitut tavat estävät meitä näkemästä taitojamme. Jumit ja esteet kannattaa avata silloin, kun niihin törmää. Ne ovat itsesabotaasia, jota meistä kukaan ei tarvitse. Työstettävät asiat nousevat esiin aina oikeaan aikaan. Silloin on oikea aika avata ne.Tärkeintä on havainnoida neutraalisti, jotta jumit voi erottaa ympäröivästä 'kohinasta'. Tällä kurssilla opastan sinut käyttämään helppoja harjoitteita, joiden avulla voit jatkossa itse avata häiritsevät solmut.  

ILMOITTAUDU TÄSTÄ!

Olet uniikki. Sinua on vain yksi. NYT on elämäsi paras aika niin työssä kuin vapaalla.

On aika olla se mahtavin versio sinusta, joka on jo täydellisen erinomainen fiksaamatta ja korjaamatta. Kurssin antina sinulla on konkreettinen suunnitelma, kuinka edetä valitsemaasi tavoitteeseen.

Nähdään kurssilla!

Powered by Kajabi