AMAZING THINGS ARE COMING!

MBA-todistus on kädessäsi, ja mitä seuraavaksi? 

Nautit opiskelusta ja opiskelutoverien tuesta kovasti. Toisten tuki ja sparraus auttoi noustamaan oman työn tekemisen uudelle tasolle. Sait vaihtaa ajatuksia säännöllisesti eri alojen eksperttien ja johtajien kanssa. Diversiteettiä toi laaja osallistujien ikähaitari ja näköulmat eri aloilta. Nyt kaipaat samaa nostetta ja sparrausta.

Etkö saa itseäsi motivoitua tai puuttuuko inspiraatio? Elämä ja työ on tarkoitettu myös nautittavaksi. Nyt on jo aika! 

Todelliset muutokset uralla eivät synny, jos sinulta puuttuu energiaa tai jos sinulle ei ole selvää mikä on tärkeää, ja merkitysellistä ja mitä todellisuudessa haluat. 

Autan sinua löytämään omat vahvuutesi The Excellence Code -verkkokurssilla

Placeholder Image

The Excellence Code -kurssilla, opastan sinut tutkimaan omia vahvuuksiasi syvällisemmin kuin aiemmin. Selvität todellisen eksellenssisi, sen joka on usein meiltä itseltämme piilossa olevaa, hiljaista tietoa. Kun opit omat onnistumisen reseptisi, löydät inspiraation lähteesi, ja sen mikä sinua energisoi, on helppoa ja luonnollista  tehdä itselle parempia valintoja sekä työssä että yksityiselämässä. 

Placeholder Image
Placeholder Image

Asiakkaat ovat hyötyneet tästä:

"Marjalla on pistämätön inutio ja hänellä on kyky "vainuta", jos jokin ei ole kohdallaan, kun hän fasilitoi asiakastaan. Excellence Code-kurssi on nerokas! Marjan kanssa saat jumisi auki ja hän auttaa sinut, kuten on auttanut minutkin, nousemaan seuraavalle tasolle.

- Joel Young, Coachien kouluttaja, NPA-prosessin kehittäjä.

Luulin, että en osaa puskea tavoitteita kohden, kunnes tajusin, että oma taitoni: antaa hyvien asioiden tipahtaa syliin, kun niitä tarvitsen, on aivan yhtä hyvä kuin "go-getter" ominaisuus. Itse asiassa, se on paljon vaivattomampi tapa saavuttaa tavoitteet.

- Miina Karske

Me kaikki olemme hyviä jossain, me kaikki olemme eksellenttejä jossain. Joskus rajoittavat uskomuksemme estävät meitä käyttämästä taitojamme täysipainoisesti, mutta ne uskomukset voidaan muuttaa sinua paremmin palveleviksi.

Nyt on aika nostaa piilossakin oleva eksellenssisi esiin, jotta voit alkaa toteuttaa omaa elämääsi todeksi ja nauttia siitä, että potentiaalisi tulee itsellesi näkyväksi.  

Kun selvitämme mistä vahvuutemme ja eksellenssiosaamisemme oikeasti koostuu, myös se piilossa oleva, hiljainen osa tietotaitoamme, josta emme normaalisti ole tietoisia, kykenemme saamaan huomattavasti isomman osan potentiaaliamme käyttöön. 

Asiakkaiden kokemuksia:

Olin kulkenut päämäärättömästi sumussa useita kuukausia ennen Marjan kurssia. Kurssin aikana huomasin, kuinka paljon hyviä asioita olin saanut aikaan, kuinka oikeaan osuneita päätöksiä olin tehnyt. Olin tehnyt todella paljon hyviä päätöksiä ja ottanut oikeita askeleita, joita en ollut edes rekisteröinyt. Vanhat itseäni rajoittavat uskomukset hävisivät. Sain takaisin itseluottamukseni, uskon kykyihini sekä itse-arvostukseni. Motivoidun jälleen kuten urani alussa."

- Jarmo Poukkula, Country Manager

 

Kun avaat vahvuuksiesi ja eksellsenssisi rakenteen näkyväksi, myös sen hiljaisen tieto-taidon, voit saada aikaan hyvien asioiden lumipalloefektin niin itsellesi kuin lähipiirillesi.


"Vahvuuksieni rakenteen oppiminen aiheoutti hyvien asioiden lumipallo-efektin! 

Kun Marjan kurssilla kiinnitin huomioni vahvuuksiini, ja todella syvennyin avaamaan hiljaista-tietotaitoani näkyväksi, tajusin mikä oli omien onnistumisteni salaisuus! Kun tajusin mistä oli kyse, kykenin tuomaan taitojani vielä vahvemmin esiin. Samalla opin näkemään tiimini jäsenten vahvuudet uudella tavalla. Innostus ja tulokset sen kun kasvoivat. 

Me kaikki pistimme vahvuutemme ja sydämemme työhön aivan uudelle tavalla. Koko tiimi nosti tasoaan huimasti: nyt me olemme kaikki innoissamme ja onnellisia saadessamme palvella asiakkaitamme. Meidät koetaan ystävällisinä ja helposti lähestyttävinä, olipa kysessä mikä tahansa asia." - Anne, yrittäjä

"Myyntimme kasvoi 20% kun tajusin vahvuuteni aivan uudella tavalla The Excellence Code -kurssilla ja kun opin välittämään smaan koko tiimille." - Asiakas

-

Luulin, etten osaa puskea tavoitteita kohden, kunnes tajusin, että oma taitoni: antaa hyvien asioiden tipahtaa syliin, kun niitä tarvitsen, on aivan yhtä hyvä kuin "go-getter" ominaisuus. Itse asiassa, se on paljon vaivattomampi tapa saavuttaa tavoitteet.

- Miina Karske

"The Excellence Code: Luo oman onnistumisesi resepti" online-kurssi

Mitä saat tästä kurssista:

Oman eksellenssisi resepti luo sinulle perustan hyvään työ- ja uraelämään.

Eksellence Code'n perusajatus on, että kun keskitymme vahvuuksiimme, mestarillisiin taitoihimme ja eksellenssiime sekä siihen, mikä on  mahdollista, löydämme sellaista, johon emme normaalisti osaa kiinnittää huomiota. 

Ensinnäkin: opit tietenkin oman eksellenssisi rakenteen, eli mistä taitosi, myös se hiljainen osaaminen, koostuu.

Jäljität taitosi rakenteen ja opit hyödyntämään sitä työssäsi, jolloin elämä muuttuu joustavammaksi, sujuvammaksi ja energisoivaksi. 

1. e-kirja eksellenssi-taidoista

Saat kattavan e-kirjan, joka tarjoaa taustatietoa eksellenssi-koodista, kuinka jäljilttää omaa eksellenssiäsi sekä joitain kertomuksia kuinka toiset ovat jäljittäneet oman taitonsa rakenteen: mitä he löysivät, millaisia heidän 'reseptinsä' ovat ja mitä he saivat opiskeltuaan sitä hiljaista tietotaitoaan sekä sen rakennetta. 

2. Saat selkeyttä nykytilanteeseesi, ja syväsukelluksen vahvuuksiisi, taitoihisi ja arvomaailmaasi, unohtamatta sitä mistä nautit ja mikä tuo sinulle iloa.

Kaiken lähtökohta on ensin selkeyttää nykytilasi: missä olet juuri nyt? Analysoimme lähtötilanteesi, jotta voimme määrittää toivomasi tavoitetilan aikajanallasi.

Usein arjessa emme kiinnitä ollenkaan huomiota siihen missä olemme hyviä. Erinomaisimmat taitomme ovat usein meille itsellemme niin automaattisia, että ne ovat kuin "toinen ihomme". Teemme tai ratkomme asioita aivan huomaamattamme, vasemmalla kädellä tai vaikka "side silmillä". Koska taitomme on usein lähes vaistonvaraista toimintaa, siihen ei ole niinkään helppo kiinnittää huomiota. Oman itsen tutkiskelu voi olla myös virkistävää ja hauskaa, sekä ennen kaikkea ahaa-elämyksiä avaavaa: sukelletaan uteliaana vahvuuksiesi, taitojesi ja ekselenssi-osaamisesi maailmaan!

Mistä löydät niitä? Löydät taitojasi kolmelta osa-alueelta: 

  • Henkilökohtaiselta 
  • Työstä
  • Sosiaalisista suhteista

Me kaikki olemme hyviä josain kaikilla näillä alueilla ja tällä kurssilla löydämme taitoja jokaiselta alueelta. 

3. Harjoitukset, joiden avulla sinun on helppo selvittää itsellesi, mistä sisimmässäsi nautit ja mikä todellisuudessa inspiroi sinua, sekä harjoitteet jäljittää taitojesi "reseptit".  

Online-kurssilta saat käyttöösi harjoitteet, joiden avulla opit ja  jäljittät helposti kadoksissa olleet "ominaisuutesi" sekä taitojesi askelmerkit. Ne jäävät vapaasti käyttöösi kurssin jälkeen. 

4. Harjoitukset

Kurssin jokaisessa osiossa saat tehtäväksesi opastetut harjoitukset. Jokaiseen osioon liittyy sekä video että kirjoitetut ohjeet, jotka voit halutessasi tallentaa koneellesi tai printata.

Neutraalia havainnointia käsittelevässä osiossa mukana on myös hajoitus äänitteenä, ja se opastaa sinut keskittyneeseen läsnäolon ja neutraalin havainnoinnin tilaan. Neutraali havainnointi on tärkein väline ja taito, kun jäljität omaa hiljaista tieto-taitoasi. Neutraali havainnointi on ennakko-oletuksista vapaata havainnointia, havainnointia "tyhjällä päällä". Havainnoidessamme neutraalisti, annamme alitajunnallemme ja systeemillemme mahdollisuuden nostaa pintaan ja näkyväksi syvällä olevaa hiljaista osaamistamme.

5. Oman eksellenssisi Resepti sekä Kompassi 

Tämän kurssin tuloksena rakennat oman eksellenssisi repeptin sekä luot itsellesi kompassin, joka auttaa sinua omaa elämääsi koskevissa päätöksissä.

Liity jonotuslistalle ja kuulet lisää ensimmäisten joukossa

Jumien ja esteiden selvittäminen:

Meillä kaikilla on sisäisiä jumeja ja esteitä, jotka estävät meitä tunnistamasta ja tunnustamasta taitojamme. Ne saattavat myös estää meitä kiinnittämästä huomiota omiin vahvuuksiimme ja eksellenssiimme. Jotkut meistä ovat oppineet olemaan vaatimattomia. Joitakin meistä on kielletty kehumasta itseämme tai ylpeilemästä taidoillamme. Joskus nuo vanhat tavat estävät meitä täysin tunnistamasta tai tunnustamasta eksellenssiämme.

Uskon, että jumit ja esteet on hyvä avata, kun huomaamme sellaisen, tai kun huomaamme sabotoivamme itseämme. Uskon, että elämä tuo kohdallemme työstettävät asiat aina oikeaan aikaan, ja silloin on itsestämme kiinni avata nuo vanhat solmut. 

Tärkeintä on tulla tietoiseksi, havainnoida neutraalisti ja havaita, viite jumista. Tällä kurssilla opastan sinut käyttämään helppoja harjoitteita, joiden avulla voit jatkossa itse avata vanhat esteet, kun havaitset ne. 

Liity jonotuslistalle ja kuulet lisää ensimmäisten joukossa

Siirrytään ilolla ja inspiraatiolla seuraavalle tasolle yhdessä! 

Powered by Kajabi