ILMOITTAUDU ODOTUSLISTALLE - KURSSI AVAUTUU PIAN!

Mitä uusimman sertifikaatin  jälkeen? 

Nautit opiskelusta ja opiskelutoverien tuesta kovasti. Toisten tuki ja sparraus auttoi nostamaan oman työn tekemisen uudelle tasolle. Sait vaihtaa ajatuksia säännöllisesti eri alojen eksperttien ja johtajien kanssa. Diversiteettiä toi osallistujien laaja ikähaitari ja näkökulmat eri aloilta. Nyt kaipaat samaa nostetta ja sparrausta.

Etkö saa itseäsi motivoitua tai puuttuuko inspiraatio? Elämä ja työ on tarkoitettu myös nautittavaksi. Nyt on jo aika! 

Todelliset muutokset uralla eivät synny, jos sinulta puuttuu energiaa tai jos sinulle ei ole selvää mikä on tärkeää, ja merkityksellistä ja mitä todellisuudessa haluat. 

Autan sinua löytämään omat vahvuutesi Onnistumisen reseptit -verkkokurssilla.

Marja Koivisto näpyttelee läppärillä työhuoneessaan.

Kurssilla löydät piilossa olevan hiljaisen vahvuutesi, eksellenssisi. Oivallat omat onnistumisen reseptisi, ilon ja nautinnon lähteesi. Kun löydät itsestäsi sen mikä on jo olemassa ja ainutlaatuista, saat lisää virtaa. Teet itsellesi parempia valintoja luonnostaan, helposti, työssä ja vapaalla. Saat sen mitä rakastat.

Vesipisara putoaa vihreän kasviston ympäröivään veteen.
Placeholder Image

Asiakkaat kiittävät

"Marjalla on pistämätön intuitio ja hänellä on kyky "vainuta" jos jokin ei ole kohdallaan, kun hän fasilitoi asiakastaan. Onnistumisen reseptit -kurssi on nerokas! Marjan kanssa saat jumisi auki ja hän auttaa sinut, kuten on auttanut minutkin, nousemaan seuraavalle tasolle. - Joel Young, Coachien kouluttaja, NPA-prosessin kehittäjä

Luulin, että en osaa puskea tavoitteita kohden, kunnes tajusin, että oma taitoni, antaa hyvien asioiden tipahtaa syliin, kun niitä tarvitsen, on aivan yhtä hyvä kuin "go-getter" ominaisuus. Itse asiassa, se on paljon vaivattomampi tapa saavuttaa tavoitteet. - Miina Karske

Me kaikki olemme hyviä ja erinomaisia jossain. Joskus rajoittavat uskomuksemme estävät meitä. Hyvät uutinen on, että kurssilla opit teilaamaan haitallisista uskomuksesi helposti. Nostat hiljaisen vahvuutesi esiin ja voit alkaa elää elämääsi todeksi työssä ja vapaalla. Asiakkaani raportoivat itsetunnon vahvistuvan, kun havaitsee huippuominaisuuksia, joita itsen sisältä löytyy. Saamme huomattavasti isomman osan potentiaaliamme esiin, kun selvitämme onnistumistemme ja hiljaisen erinomaisuutemme tekijät.

 

Elämä nyt vain on mukavampaa ja rikkaampaa, kun voi toteuttaa itseään täydemmin.

Asiakkaiden kokemuksia

Olin kulkenut päämäärättömästi sumussa useita kuukausia ennen Marjan kurssia. Kurssin aikana huomasin, kuinka paljon hyviä asioita olin saanut aikaan, kuinka oikeaan osuneita päätöksiä olin tehnyt. Olin tehnyt todella paljon hyviä päätöksiä ja ottanut oikeita askeleita, joita en ollut edes rekisteröinyt. Vanhat itseäni rajoittavat uskomukset hävisivät. Sain takaisin itseluottamukseni, uskon kykyihini sekä itse-arvostukseni. Motivoidun jälleen kuten urani alussa." - Jarmo Poukkula, Toimitusjohtaja

Vahvuuksista hyvien asioiden lumipalloefekti

"Vahvuuksieni rakenteen oppiminen aiheutti hyvien asioiden lumipalloefektin! 
Kun Marjan kurssilla kiinnitin huomioni vahvuuksiini, ja todella syvennyin avaamaan hiljaista tietotaitoani näkyväksi, tajusin mikä oli omien onnistumisteni salaisuus! Kun tajusin mistä oli kyse, kykenin tuomaan taitojani vielä vahvemmin esiin. Samalla opin näkemään tiimini jäsenten vahvuudet uudella tavalla. Innostus ja tulokset sen kun kasvoivat. 

Me kaikki pistimme vahvuutemme ja sydämemme työhön aivan uudella tavalla. Koko tiimi nosti tasoaan huimasti: nyt me olemme kaikki innoissamme ja onnellisia saadessamme palvella asiakkaitamme. Meidät koetaan ystävällisinä ja helposti lähestyttävinä, olipa kyseessä mikä tahansa asia." - Anne, yrittäjä

"Myyntimme kasvoi 20% kun tajusin vahvuuteni aivan uudella tavalla Onnistumisen reseptit -kurssilla ja kun opin välittämään saman koko tiimille." - Asiakas

-

Luulin, etten osaa puskea tavoitteita kohti, kunnes tajusin, että oma taitoni, antaa hyvien asioiden tipahtaa syliin, kun niitä tarvitsen, on aivan yhtä hyvä kuin "go-getter" ominaisuus. Itse asiassa, se on paljon vaivattomampi tapa saavuttaa tavoitteet. - Miina Karske

"Löydä hyvän elämän menestystekijät sisältäsi." 

Verkkokurssi

Onnistumisen reseptit luo sinulle perustan hyvään työ- ja uraelämään.

Onnistumisen reseptit -kurssin perusajatus on, että kun keskitymme vahvuuksiimme, mestarillisiin taitoihimme ja eksellenssiimme sekä siihen, mikä on mahdollista, löydämme sellaista, johon emme normaalisti osaa kiinnittää huomiota. 

Ensinnäkin: opit tietenkin omat onnistumisen reseptisi, eli mistä taitosi, myös se hiljainen osaaminen, koostuu.

Jäljität taitosi rakenteen ja opit hyödyntämään sitä työssäsi, jolloin elämä muuttuu joustavammaksi, sujuvammaksi ja energisoivaksi. 

1. E-kirja onnistumisen resepteistä

Saat kattavan e-kirjan, joka tarjoaa taustatietoa onnistumisen resepteistä, kuinka jäljittää omaa eksellenssiäsi sekä joitain kertomuksia kuinka toiset ovat jäljittäneet oman taitonsa rakenteen: mitä he löysivät, millaisia heidän 'reseptinsä' ovat ja mitä he saivat opiskeltuaan sitä hiljaista tietotaitoaan sekä sen rakennetta. 

2. Saat selkeyttä nykytilanteeseesi, ja syväsukelluksen vahvuuksiisi, taitoihisi ja arvomaailmaasi, unohtamatta sitä mistä nautit ja mikä tuo sinulle iloa.

Kaiken lähtökohta on ensin selkeyttää nykytilasi: missä olet juuri nyt? Analysoimme lähtötilanteesi, jotta voimme määrittää toivomasi tavoitetilan aikajanallasi.

Usein arjessa emme kiinnitä ollenkaan huomiota siihen missä olemme hyviä. Erinomaisimmat taitomme ovat usein meille itsellemme niin automaattisia, että ne ovat kuin "toinen ihomme". Teemme tai ratkomme asioita aivan huomaamattamme, vasemmalla kädellä tai vaikka "side silmillä". Koska taitomme on usein lähes vaistonvaraista toimintaa, siihen ei ole niinkään helppo kiinnittää huomiota. Oman itsen tutkiskelu voi olla myös virkistävää ja hauskaa, sekä ennen kaikkea ahaa-elämyksiä avaavaa: sukelletaan uteliaana vahvuuksiesi, taitojesi ja eksellenssi-osaamisesi maailmaan!

Mistä löydät niitä? Löydät taitojasi kolmelta osa-alueelta: 

  • Henkilökohtaiselta 
  • Työstä
  • Sosiaalisista suhteista

Me kaikki olemme hyviä jossain kaikilla näillä alueilla. Tällä kurssilla löydämme taitoja jokaiselta osa-alueelta. 

3. Saat materiaalin ja harjoitukset, joiden avulla sinun on helppo selvittää itsellesi, mistä sisimmässäsi nautit ja mikä todellisuudessa inspiroi sinua, sekä keinot jäljittää onnistumisesi reseptit.  

Verkkokurssin materiaali  johdattaa sinut jäljittämään helposti 'kadoksissa' olleet ominaisuutesi sekä taitojesi reseptit. Ne jäävät vapaasti käyttöösi kurssin jälkeen. 

4. Harjoitukset

Kurssin jokaisessa osiossa saat tehtäväksesi opastetut harjoitukset. Osioihin liittyy sekä video että kirjalliset ohjeet harjoituksiin. Voit tulostaa tai tallentaa ne halutessasi koneellesi.

Neutraalia havainnointia käsittelevässä osiossa mukana oleva harjoitus löytyy myös äänitteenä. Se opastaa sinut keskittyneeseen läsnäolon ja neutraalin havainnoinnin tilaan. Neutraali havainnointi on tärkein väline ja taito, kun alat jäljittää olemassa olevaa hiljaista tietotaitoasi. Neutraali havainnointi on ennakko-oletuksista ja agendasta vapaata havainnointia, havainnointia "tyhjällä päällä". Havainnoidessamme neutraalisti, annamme alitajunnallemme ja systeemillemme mahdollisuuden nostaa pintaan ja näkyväksi syvällä olevaa hiljaista osaamistamme.

5. Onnistumisen reseptit sekä Hyvien valintojen kompassi 

Tämän kurssin tuloksena rakennat onnistumisiesi reseptin sekä luot itsellesi kompassin, joka auttaa sinua oman elämäsi valintakohdissa. 

Liity jonotuslistalle ja saat tiedon ensimmäisten joukossa

Helppoja keinoja päästä jumeista 

Meillä kaikilla on sisäisiä jumeja ja esteitä, joiden vuoksi emme tunnista vahvuuksiamme. Ne saattavat estää hahmottamasta omia vahvuuksiamme ja eksellenssiämme.

Jotkut meistä ovat oppineet olemaan vaatimattomia. Joitakin meistä on kielletty kehumasta itseämme tai ylpeilemästä taidoillamme. Syväopitut tavat estävät meitä näkemästä taitojamme. Jumit ja esteet kannattaa avata silloin, kun niihin törmää. Ne ovat itsesabotaasia, jota meistä kukaan ei tarvitse. Työstettävät asiat nousevat esiin aina oikeaan aikaan. Silloin on oikea aika avata ne.Tärkeintä on havainnoida neutraalisti, jotta jumit voi erottaa ympäröivästä 'kohinasta'. Tällä kurssilla opastan sinut käyttämään helppoja harjoitteita, joiden avulla voit jatkossa itse avata häiritsevät solmut.  

Liity jonotuslistalle ja kuulet lisää ensimmäisten joukossa

Olet uniikki. Sinua on vain yksi.

On aika selvittää hiljaiset vahvuutesi ja olla se mahtavin versio sinusta, joka on jo täydellisen erinomainen fiksaamatta ja korjaamatta. Nähdään kurssilla!

Powered by Kajabi